Bijles/Remedial TeachingTerug naar het overzicht

Hulp nodig op school? Schakel dan Praktijk de Puntenslijper in voor spelling, rekenen, dyslexie en meer!
Gelukkig gaat het met de meeste kinderen goed op school en presteren naar behoren.
Helaas geldt dat niet voor iedereen. Soms hebben kinderen tijdelijk of structureel moeite met de leerstof en beleven weinig plezier aan school.

Basisschoolkinderen die moeite met lezen, spelling, rekenen, schrijven, dyslexie en/of dyscalculie hebben kunnen adequaat geholpen worden middels Remedial Teaching en bijles. Remedial Teaching Praktijk 'De Puntenslijper' in Beuningen bij Nijmegen biedt begeleiding die individueel is, op maat gesneden en afgestemd op de behoefte.

Wanneer er naast een eventuele leerachterstand andere factoren meespelen, zoals concentratieproblemen, faalangst, onzekerheid, is het mogelijk om kindercoaching te integreren in de RT/bijlessen.
 
De praktijk verzorgt ook Cito-training voor de entreetoets van groep 7 en de eindtoets van groep 8. De kinderen worden bekend gemaakt met de manier van toetsen en uiteraard wordt de kennis bij gebracht die ze eventueel tekort komen.

Alle mogelijkheden, meer informatie en referenties vind je op de website van de praktijk. Klik door via de roze button 'naar de site'!

Een overzicht van alle hulpverleners op het gebied van bijles vind je op Kidsproof!

Praktijk de Puntenslijper

Hadrianussingel 10
6642 AJ Beuningen
Openingstijden Op afspraak
Prijs € 28,00 per 45 minuten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!