BrugklastrainingTerug naar het overzicht

Wil je een vliegende start op je nieuwe school maken? Volg dan een Brugklas Training bij Stipt-Leren!
De brugklastraining is bedoeld voor alle kinderen die extra oefening nodig hebben. Maar ook de kinderen die door een goede voorbereiding een vliegende start op hun nieuwe school willen maken zijn van harte welkom!

De overgang van de basisschool naar de brugklas is een stap waar veel leerlingen gaandeweg groep acht naar gaan uitkijken. Daarbij hoort voorpret, nieuwsgierigheid, maar ook een tikkeltje onzekerheid en gezonde spanning en daar is natuurlijk niets mis mee. Meestal gaat het dus vanzelf. Maar soms kun je baat hebben bij een voorbereiding op deze overgang.

De brugklastraining is een leuke, ontspannen vorm van voorbereiding. Je oefent met situaties die je tegen zou kunnen komen op de nieuwe school. Tijdens de training kun je even proeven hoe het is om een brugklasser te zijn. Ook worden er belangrijke tips gegeven ter voorbereiding op de overstap.
 
Klik voor meer informatie en data via de roze button gelijk door naar de site!

Kijk ook eens in onze rubriek eropuit voor leuke uitjes met je kids!


 

Stipt-Leren

Palmstraat 47
6542JW Nijmegen
Openingstijden Klik voor data en tijden van de training door naar de site!
Prijs Klik voor kosten door via de roze button! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x mooie theatervoorstellingen in NL

14x mooie theatervoorstellingen in NL

Geweldige musicals, theater-, dans- en circusvoorstellingen. Met grote bekende tv-figuren. Van de beste Nederlandse dans- en theatergezelschappen. Deze favorieten wil je niet missen!

Reserveer je tickets