Stipt-LerenTerug naar het overzicht

Stipt-Leren geeft met veel plezier leer- en gedragsondersteuning aan kinderen van groep 3 t/m 8.
Leerondersteuning
Kan je kind wel wat hulp gebruiken met rekenen, spelling of lezen? Komen de CITO`s er weer aan en wil je je kind een duwtje in de rug geven? Stipt-Leren biedt begeleiding en ondersteuning aan op leergebied; o.a. remedial teaching, pré-teaching, studiebegeleiding.
  
Gedragsondersteuning
Is elke ochtend stressvol? Is je kind kwetsbaar of heeft het onvoldoende zelfvertrouwen? Zit je kind niet lekker in zijn vel? Ook op sociaal-emotioneel gebied kan Stipt-Leren ondersteunen door individuele begeleiding of het geven van trainingen. O.a. faalangstreductie-training, Rots&Water training en individuele begeleiding voor werkhoudingsproblemen.

Achter Stipt-Leren zit Suzanne Ulijn, een enthousiaste en gemotiveerde leerkracht die de kans heeft gegrepen om individueel leerlingen te begeleiden op zowel leer- en gedragsgebied. Hierin staat niet alleen de vakdidactiek centraal zoals het geven van spelling-, reken- en taallessen of het aanleren van de juiste studievaardigheden. Juist ook de sociaal-emotionele kant vindt zij belangrijk. Het kind zelfvertrouwen geven en weerbaar maken zijn de mooie kanten van de begeleiding.

Klik voor meer informatie over alle vormen van ondersteuning bij leren en gedrag via de roze button door naar de site!

Kijk ook eens in onze rubriek Eropuit voor leuke uitstapjes met kinderen.Stipt-Leren

Palmstraat 47
6542JW Nijmegen
Openingstijden Op afspraak
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!