Kinderdiëtist en eet-coachTerug naar het overzicht

Samen Met VoedingsWijs op weg naar een positieve manier van omgaan met voeding en gezond leven!

Voor iedereen, jong en oud, is een gezond eetpatroon aan te leren door kinderen al op jonge leeftijd kennis en vaardigheden omtrent een gezonde leefstijl aan te reiken en ze daarin te coachen. Zo geef je hun hun eigen toekomst in handen.

Overgewicht bij kinderen is een steeds groter probleem. Kinderen bewegen minder en de verleiding in de vorm van snoep en snacks is overal. Het is echter niet verantwoord een kind zomaar op een dieet te zetten.

VoedingsWijs Kinderdiëtist en eet-coach Lindsey werkt samen met jou en je kind naar een positieve manier van omgaan met voeding en gezond leven. Ze begeleidt verschillende doelgroepen naar een gezonde voeding en leefstijl. Dit doet ze op een positieve energieke manier waar motivatie altijd centraal staat!

Werkwijze
Je kind leert op een speelse, leerzame en bij hem/haar passende manier wat gezond eten en bewegen is, wat het belang hiervan is en hoe hij/zij dit kan toepassen in het dagelijkse leven. De eetcoach besteedt aandacht aan motivatie, leeftstijl, huidige voedingsgewoonten, hulpvraag en eventuele klachten.

Ze gebruikt hierbij Lekker Pûh!!!, een methode die speciaal ontwikkeld is voor kinderen en jongeren van 5-18 jaar. De methode wordt landelijk toegepast door speciaal opgeleide coaches.

Samen met VoedingsWijs gaat je kind groeien naar zijn/haar gezonde gewicht!

Er zijn twee bezoeklocaties: Nina Simonestraat 4 in Nijmegen en Kerkeland 9F in Druten.

Klik voor meer informatie via de roze button door naar de site!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van alle leuke tips!

VoedingsWijs kinderdiëtist en eet-coach

Nina Simonestraat 4
6541 EA Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden op de roze button.

Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button gelijk door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

De scholen zijn weer begonnen! Heb je zin om op de vrije middagen of in het weekend er lekker op uit te gaan met je gezin? Bekijk de toffe tips in onze eropuit rubriek!

Naar de eropuit tips