icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Au pair nodig?Terug naar het overzicht

Zoek je een au pair of gastouder? Nanny Nina helpt je aan een betrouwbare oppas voor je kinderen.
Hebben jullie een drukke baan, of misschien wel onregelmatige werktijden, maar wil je niet meer betalen dan een reguliere opvang? Dan is een au pair wellicht een uitkomst! Maar waar vind je een goede au pair?

De oppasservice Nanny Nina is uitgebreid met een speciaal au pair bureau. Zij helpen jullie graag bij de zoektocht naar een passende au pair of gastouder voor jullie gezin! Of dat nu iemand is van binnen of buiten Europa, het kan allemaal.

Erkend au pair bureau

Zij zijn erkend referent met een licentie van de IND. Daarbij krijg je direct gratis toegang tot het uitgebreide oppasnetwerk in het hele land. 

€100 Kidsproof korting

Een au pair hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een BSO. Bovendien krijg je nu 100 euro korting, gebruik hiervoor kortingscode KIDSPROOF! Ben je benieuwd naar de tarieven? Check dan meteen de website van Nanny Nina, klik eenvoudig door via de roze webiste button op deze pagina.

Contact

Heb je vragen of wil je direct al een aanvraag doen? Bel of mail dan direct met de dames van Nanny Nina, zij zitten voor je klaar.

Nanny Nina - 't Gooi

Hendrik Figeeweg 1-P
2031 BJ Haarlem
Prijs zie website, klik door via de roze website button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!