Oppas MadeliefTerug naar het overzicht

Bij Oppas Madelief vind je heel eenvoudig een betrouwbare, gescreende oppas, ook voor overdag!
Oppas Madelief is een oppasuitzendbureau dat inmiddels in meerdere regio's in Nederland zit. Nu ook in de regio Nijmegen! Je kunt bij Oppas Madelief heel makkelijk een betrouwbare oppas vinden én boeken op de dag en tijd dat je er een nodig hebt. Zo heb je dus altijd een goede oppas als je er een nodig hebt.

Gescreende oppassers
De oppassers zijn allemaal persoonlijk geselecteerd en gescreend door de city captain. Oppassers worden onderworpen aan een strenge selectie voordat ze gaan oppassen, waarbij ook een grondige social media check wordt uitgevoerd. In het daarop volgende intakegesprek wordt de oppaservaring beoordeeld door het stellen van kritische vragen en het nabellen van referenties van de oppas. Betrouwbaarheid dus gegarandeerd!

Vaste dagen en tijden
Vaak zoeken ouders iemand om de kids van school op te halen, naar huis of sport te brengen en op te passen tot ouders thuis zijn van werk. Het komt ook vaak voor dat de oppas ook al een simpele maaltijd bereidt en helpt met huiswerk. Oppas Madelief Nijmegen kan voor je op zoek gaan naar een oppas die past bij je gezin!

Af en toe oppas nodig
Als je af en toe een avondje/dagje weg wilt dan is het handig een abonnement te nemen. Je betaalt een klein bedrag per maand en kunt daarmee onbeperkt oppas boeken op de site. Dat kan steeds jouw vaste oppas zijn of een andere oppas die jou op basis van het profiel aanspreekt. Kennismaken kan altijd!

Prijsindicatie
De oppas betaal je per uur. Wat de oppas per uur verdient, is afhankelijk van de leeftijd, ervaring en opleiding van de oppas en of de kinderen slapen of wakker zijn. Dit uurtarief betaal je gewoon direct aan de oppas.

Meer informatie
Wil je meer informatie over alle oppasmogelijkheden en tarieven? Klik dan via de roze button door naar de website!

Kijk in onze eropuit rubriek voor de leukste uitjes met kinderen.

Oppas Madelief Nijmegen


Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL