5x coronaproof uitjes in regio Nijmegen

5 februari 2021
Als moeder van drie zoons ben ik altijd op zoek naar leuke plekjes en activiteiten om met kinderen te ontdekken. Op Kidsproof.nl plaats ik de tips die ik ontdek in en om Nijmegen. Hieronder 5 toffe uitjes en tips voor februari op een rijtje.
5 coronaproof februari uitjes in regio Nijmegen

1. Op de onderwaterfiets

Lekker even met de kinderen de natuur in? Dan is de winterroute op de onderwaterfiets van Koloon en aanrader. Kies voor de wintertocht of de sprookjesroute met een leuke speurtocht dwars door het bos.



2. Wandelen met speurtocht


Wandelen saai? Niet met de leuke Lotje Smartphone Speurtocht in de natuur bij Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg. Een avontuurlijke buitenbeleving speciaal voor gezinnen met kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ga op zoek naar ‘De Geheime Sleutels van De Duivelsberg’.



3. Hoogwater escape tocht


Ben je gek op escapegames? De Hoogwater Escapetocht Family van Hotel Restaurant Hoogeerd is echt een supertof uitje. Met de auto rijd je van de ene naar de andere locatie in het Land van Maas en Waal. Onderweg zijn er leuke opdrachten, speeltuinen en wandelingen.



4. Creatief aan de slag


Wil je lekker creatief bezig zijn met de kinderen? Het Afrika Museum heeft toffe tips voor wereldse activiteiten thuis. Wat dacht je van samen een nieuw feest maken? Of maak een liefdesbrief met kraaltjes, een sneeuwbol en een geluksdraak. Voor ieder wat wils, dus ga lekker aan de slag!



5. Gratis printables


Op de site van Kidsproof Nijmegen vind je leuke printables die je gratis kunt downloaden. Zo is er een leuke winterbucketlist, Kidsproof Kletspraat, het Grote Tel Spel, Leesbingo en meer!

Al deze leuke uitjes lees je ook in de februari-editie van het huis-aan-huis magazine Hallo! Nijmegen!

Groetjes, Esther



Naar de website