Speel mee met Jet & Jul TV!

19 december 2019
Leuke & simpele samenspellen voor de kerstvakantie!
Kijken jouw kinderen naar filmpjes op YouTube? Dan weet je dat er veel content is die niet geschikt is voor je kind. Gelukkig is er ook HEEL VEEL MOOIS te vinden!

Ken je Jet & Jul TV al? Hierop kun je leuke én waardevolle YouTube video's, speciaal gemaakt voor kinderen, zien! Daarnaast bevat het kanaal inspiratie voor simpele activiteiten die je samen kunt doen. Perfect dus voor de kerstvakantie! Deze maand hebben we bij Kidsproof weer toffe speelvideo’s voor je!
1. Hoe groot is de kerstboom?
2. Volg de lijn!

De video’s zijn voor kinderen herkenbaar, en vol activiteiten die ze zélf gelijk ook thuis kunnen doen. Aan de hand van de speelmethode, ‘4 ways to play!’ neemt Stefanie je kinderen mee in de wereld van Jet & Jul. Abonneer je gratis via www.jetenjultv.nl Kijk, luister en speel mee!

1. Hoe groot is de kerstboom?
Deze speelvideo gaat over het simpelsamenspel 'Hoe groot is de kerstboom?'. Dit heb je er voor nodig: een rolmaat en.. een kerstboom.




2. Volg de lijn!
Deze speelvideo gaat over het simpelsamenspel ‘Volg de lijn’. Dit heb je er voor nodig: Een lang stuk touw/draad of een bol wol.



Lees hier meer over het initiatief SimpelSamenSpel | Love to Play!

YouTubekanalen van SimpelSamenSpel:
Jet & Jul TV| Speelvideo’s voor kinderen van 2 tot 8 jaar
Supertof TV | Voor Supertoffe Boyz & Girlz van 5 tot 12 jaar die gèk zijn op avontuur!