Lindenberg Theaterweek

22 juli 2021
In de laatste week van augustus presenteert Lindenberg Cultuurhuis de Theaterweek! Ervaar hoe mooi theater was, is én gaat zijn met mooie jeugdvoorstellingen! Een superleuke afsluiting van de zomervakantie!
Jeugdvoorstellingen Lindenberg Theaterweek
Gemiste voorstellingen staan centraal in Lindenberg Theaterweek van 23 t/m 29 augustus. Dus grijp je kans en ga alsnog naar die toffe theatervoorstelling waar jullie eerder al naartoe hadden willen gaan, maar die niet door kon gaan vanwege de lockdown. Hieronder staan de jeugdvoorstellingen op een rijtje!

Woensdag 25 augustus

Max Verstappen - Baas Boven Baas (5+)
Het is niet pluis in het bos. De bevers willen ineens de baas zijn. Maar Mevrouw Uil en haar vrienden Mier en Konijn laten het er niet bij zitten… Mier gaat naar de Beverdam om de Beverbaas te stoppen. Maar gaat dat lukken? Of worden de bevers echt de baas? Een stoere poppentheatervoorstelling over helden, dappere daden en opkomen voor wie je lief is.De Stokerij - Oorlog, wat zou jij doen? (10+)
In deze muzikale voorstelling neemt actrice Anne Rats je mee op reis naar Egypte als ze moet vluchten uit Nederland. Hoe voelt het om zelf in de schoenen van de vluchteling te staan? Hoe overleef je als je geen Arabisch kunt spreken of lezen? Hoe vind je een nieuw thuis? Een voorstelling over oorlog, vluchten en je ergens thuis voelen.Donderdag 26 augustus

Theatergroep Fien - Wakker (6+)
Het is nacht en iedereen in het flatgebouw lijkt te slapen... of toch niet? Een harig, zwart monster is bang voor het meisje dat elke nacht boven hem in bed kruipt. En wie doet daar nou om twee uur in de nacht de afwas? Een liedjesvoorstelling over dromen met je ogen open en zin hebben in de volgende dag.vrijdag 27 augustus

2-ater Producties - Het Muizenhuis: Sam & Julia, op reis (3+)
Ken je de gelijknamige boeken van Karina Schaapman? Het geliefde en populaire muizenstel Sam en Julia maken een reis langs verre landen, met vreemde talen, wonderlijke gewoontes en heerlijke muziek. Ze ontdekken dat vreemd helemaal niet zo vreemd is en dat thuis is waar je je muis voelt.
zaterdag 28 augustus

Stichting het Hoofd - Timtim (2+)
Twee gepassioneerde timmermannen timmeren er vrolijk op los. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Tim kan niet ophouden met timmeren en Willie wil de huisraad beschermen. En dan lopen droom en werkelijkheid steeds meer door elkaar. Hoe moet dat nu verder?zondag 29 augustus

Tessa Zoutendijk & Gerard de Bruyne (2-4 jaar)
Violiste Tessa Zoutendijk is terug met de voorstellingenreeks Peuterpret. Samen met tekenaar Gerard de Bruyne verleiden ze de allerkleinsten tot luisteren en meedoen in een wereld vol muziek en beeld.De Hete Brij - Talkshow Hemd van je live! (6+)
Hemd van je live! is dé talkshow over het nieuws voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar. Samen met talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek wordt het nieuws besproken en dat wat kinderen zoal bezighoudt. Kinderen worden met absurditische sketches en typetjes aan het lachen gemaakt, aan het denken gezet én mogen zelf ook meepraten.
Wil je meer informatie over data, tijden en tarieven van bovenstaande jeugdvoorstellingen? Klik dan op de roze websitebutton.


P.S. Lindenberg Cultuurhuis heeft ook een groot aanbod aan cursussen voor kinderen:  dansen, muziek maken, theater spelen, schrijven of kunst maken. Bekijk het filmpje over creatief bezig zijn bij de Lindenberg. Naar de website