icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Ontdek samen een andere stad

4 augustus 2017
Heb je onze zomernieuwsbrieven vol met tips voor de vakantie gemist? Dit zijn ze allemaal! Nu nog even kiezen in welke regio je op stap wil…
Ken jij je eigen regio inmiddels op je duimpje? Ga op ontdekkingspad in een andere regio!Kies bijvoorbeeld voor een regio aan de Nederlandse kunst, zoals de Kop van Noord-Holland, Haarlem of Den Haag. Klik op de plaatsnaam om alle tips uit de zomervakantie-nieuwsbrief te bekijken.

Ook zo gek op die leuke steden met oude stadscentra? Breng een bezoekje aan Leiden of Amersfoort. Wist je dat delen van 't Gooi ook heel charmant zijn?Of ga op een mini-citytrip in één van de grote steden van ons land: Amsterdam, Utrecht of Rotterdam.

Zin in een onverwachte verrassing? Ga dan op pad in Almere, Nijmegen of Lelystad.Uiteraard is het in Brabant altijd gezellig! Ontdek het zelf in Breda, Den Bosch of Tilburg.

Of reis richting het Oosten! Daar vind je de super Kidsproof regio's Apeldoorn-Deventer, Arnhem en Twente. Vergeet niet op de plaatsnamen te klikken voor alle tips uit de regio!Geen enkele nieuwsbrief meer missen de volgende keer? Meld je aan!