Ontdek Het Groene Strand

4 augustus 2022
Met deze leuke strand-app maak je je strandwandeling nóg avontuurlijker én je helpt de natuur een handje! Lees meer over Het Groene Strand, open de app en doe mee!
Het Groene Strand

Kinderen ontdekken, tellen en helpen met de Het Groene Strand- App

Een wandeling over het strand wordt extra leuk als je op pad gaat met de app van Het Groene Strand. Open de gratis app, ontdek wat er leeft op het strand en geef je waarnemingen door!

Het werkt heel simpel: je ontdekt en telt van alles wat je tegenkomt en geeft het door via de app. Dus vinden jullie zeeanemonen? Zwemkrabbetjes? Zandloopkevertjes of wiervliegjes? Geef door hoeveel jullie er zien, geef door wat de toestand van het diertje is en help op deze manier de natuur een handje!

Het Groene Strand

Het Groene Strand is een samenwerking van meerdere natuur- en milieuorganisaties. Stranden zijn belangrijk voor de biodiversiteit, maar door intensief gebruik van de stranden is een mooi landschap en wonderlijke natuur de afgelopen jaren verloren gegaan. Het Groene Strand wil hier verandering in brengen door de natuur en natuurbeleving weer haar plek terug te geven op het strand. Jij kunt hieraan meehelpen!Klik door naar de website voor meer informatie en open de gratis app op je telefoon! Naar de website