Supertips om het nieuwe schooljaar mee te starten!

6 september 2019
Inmiddels zitten de kinderen alweer drie weken op school. Het is september en dat betekent dat clubjes starten met nieuwe lessen. Heb je een jarige job of jet in de vakantie gehad, dan ben je vast op zoek naar een tof feestje! Ook zijn er leuke uitjes de komende tijd. Lees hieronder onze tips!
De 'VetLekker' pannenkoek
Kom naar Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje en kies voor de 'VetLekker' pannenkoek! Kinderen uit groep 8 van basisschool Petrus Canisius mochten gezonde pannenkoeken bedenken. Twee zijn er uitgeroepen tot 'VetLekker'. Cool!
Ja, die wil ik gaan proeven!

Nieuwe lessen, nieuwe locatie
Ben je op zoek naar musicalles bij jou in de buurt? Vanaf september start Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij weer met nieuwe lessen en nu ook op een nieuwe locatie in Oosterhout. Meld je aan voor een gratis proefles!
Musicalles lijkt me leuk!

Urban Streetdance en Hiphop
Wil je leren dansen, zelf dansen maken én presenteren? Dan zijn de Urban Streetdance lessen van Marcella Moves iets voor jou! Werk samen aan een vette choreografie en ga uit je dak op de muziek. Ook Hiphoples voor 12+ kids!
Doe een gratis proefles!

VR op je kinderfeestje
Ben je op zoek naar een origineel en stoer kinderfeestje? Bij EnjoyVR in het centrum van Nijmegen ga je 1,5 uur de spannendste en leukste Virtual Reality attracties samen ervaren! Ontvangst met taart en limonade/frisdrank.
Een unieke belevenis 

Krijg de slappe lach!
Bij een kinderfeestje van BubbelBal kun je een partijtje BubbelVoetbal spelen, over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Door de botsingen zijn spektakel, hilarische momenten en lachende gezichten gegarandeerd. Zó leuk!
Op en top hilarisch! 

Zingen, dansen en acteren
Onder leiding van topdocenten wordt er bij de Telekids Musicalschool gewerkt aan zang, dansen en acteren! Je gaat repeteren voor twee voorstellingen per jaar. In september start het nieuwe seizoen! Meld je aan voor een proefles!
Reserveer nu vast je plekje!

Een te gek feestje!
Met een feestje in Park Tivoli hoef je zelf niets te regelen! Onbeperkt spelen, vuurwerktaart, eten, drinken, kadootje en een kopje koffie/thee voor volwassenen. Dat is feest!
Reserveer nu!

Festival voor het hele gezin!
Tijdens het KION Kinderfestival kun je 15 september met je hele gezin genieten in Openluchttheater de Goffert! Van leuke voorstellingen tot workshops, van een festivalmarkt tot foodtrucks met plekjes om te chillen. Mis deze toffe dag niet!
Er zijn zoveel leuke activiteiten.

Romeinenwerkplaats
Nog t/m 16 sept. kun je in Museum het Valkhof alles ontdekken over het leven van de Romeinen. Schiet met een katapult, word architect van je eigen stad en ontdek hoe je met een katrol aan de slag gaat. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar!
Ga je mee op ontdekkingstocht?

Appelplukdagen
In september kun je bij een aantal Landwinkels zelf appels en peren plukken op de Appelplukdagen! Natuurlijk is er nog veel meer leuks te beleven op die zaterdagen. Wat dacht je van een ritje met een treintje door de boomgaard, appelsap persen, pony rijden en nog veel meer? Bekijk gauw waar en wanneer je kunt gaan plukken! 
Zelf fruit plukken is leuk!