icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

6x kidsproof vakantie uitjes in Kidsweek

1 juli 2021
Uitjes-website Kidsproof.nl selecteerde voor Kidsweek 6 leuke uitjes om te doen in de zomervakantie. Misschien lig jij straks in dat blubberbad. Snorkel je met tropische vissen. Of ben je de ontwerper van je eigen hut!
6x vakantieuitjes van Kidsproof.nl

Blubberbad

Dit vinden we één van de coolste speelplekken van Nederland. Bomen, blubber, beekjes, een doolhof, hutten... In Speelnatuur Tiengemeten vind je het allemaal!

Zand tussen je tenen

Je schoenen hoeven niet mee naar Twello. Bij blotevoetenpad Buitenpost loop je 2,5 km op blote voeten.

Fantasiewereld

Kijk je ogen uit! Special effects. Grappige lichtkunst. Kom naar de Imagination Experience van Motion.

Onderwaterpret

Wow, 10 meter diep. Dat is pas veel water! Bij TODI in Beringen (België) kun je er een duik in nemen. Snorkel jij deze zomer tussen de tropische vissen?

Een cool ritje

Tuuuut! De stoomtrein van Museum Buurtspoorweg is klaar voor vertrek. Rij deze zomer mee vanaf Haaksbergen. Of help een handje met kolen scheppen.

Leuk klusje

Hoe ziet jouw droomhut eruit? Bij Palènpa Park ben jij architect en klusjesman in één. Op je eigen bouwkavel mag je zelf een hut met toren bouwen. Gaaf uitje!

Naar een kasteel

Tijdens de Kids-Zomerweken op kasteel Hernen bij Nijmegen is er elke dag dat ze open zijn iets extra's te doen voor de kinderen. O.a. theater in de tuin, op pad gaan met de boswachter en een cursus Drakologie. Daarnaast ontdek je het kasteel met een ‘pratende lamp’. Mis het niet!

Meer uittips?

Snuffel lekker tussen alle mogelijkheden op Kidsproof.nl! Je kunt zoeken op regio, op datum, op leeftijd... Fijne zomer!