icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Avonturenbos StekkenbergTerug naar het overzicht

Ben je dol op spelen in de natuur? Ga dan mee op avontuur in dit mooie speelbos in Groesbeek!
Avonturenbos Stekkenberg in Groesbeek ligt in de bosrand bij de wijk Stekkenberg-West in Groesbeek. Je kind kan zich hier heerlijk uitleven in de vrije natuur! Succes verzekerd!

Deze avontuurlijke speeltuin heeft geen speeltoestellen, maar speelattributen van natuurlijke materialen. Daarbij is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van tegenstellingen die van nature al in het bos aanwezig zijn, zoals nat-droog, hoog-laag, zon-schaduw en open-dicht. En zó leuk je ontdekt er ook kabouterdeurtjes die open kunnen.

Het speelbos is zó ingericht dat het ene deel geschikt is voor kinderen vanaf 3 t/m 6 jaar en het andere deel vanaf 7 t/m 12 jaar.

Leuke extra tip: Avonturenboswachter Henk Klaassen is (bijna) iedere woensdagmiddag in het Avonturenbos. Hij struint met de bezoekers door het Avonturenbos en kan prachtig vertellen over alles wat er leeft. Als je geluk hebt, tref je hem.

En wist je dat je ook een kinderfeestje zelf kunt organiseren in het bos (als je je maar aan de spelregels van het bos houdt)? Wel even vooraf aan de boswachter per mail laten weten dat je met een grotere groep kinderen komt, zodat ze de wc open kunnen doen.

Klik voor meer informatie over dit Avonturenbos door naar de site. Hier vind je ook hoe je het bos kan bereiken.

Neem ook eens kijkje op ons overzicht van alle speelplekken in de natuur in en om Nijmegen!

Avonturenbos Stekkenberg Groesbeek


Groesbeek
Prijs gratis toegankelijk Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!