Lekker actief bij De KuilenTerug naar het overzicht

Wandelen, fietsen, fossielen bekijken en naar de speeltuin. Het kan allemaal bij De Kuilen!
De Kuilen is een bezoekerscentrum in het Land van Cuijk. Bekijk hier de fossielen die gevonden zijn in het natuurgebied De Kuilen. Ook zijn er leuke wandelroutes die je samen kunt gaan doen. Er staan verschillende paaltjes die je de weg wijzen. Elke route heeft zijn eigen kleur en eigen afstand! Zo is er een route van 3 kilometer, maar ook van 6!

Je kunt ook zelf een route bedenken. Er is genoeg om langs te lopen! Het bos, langs het water, maar bijvoorbeeld ook langs heide! Op de route liggen plekken waar je even kunt uitrusten van het wandelen.

Speeltuin d'n Uilweg is ook erg leuk om lekker te spelen voor de kids, terwijl je zelf een drankje drinkt op het terras.

Tip: ook leuk is om de route te fietsen! Dus hou je niet zo van wandelen, kun je ook nog op de fiets door dit leuke gebied gaan!

Kom jij eens een kijkje nemen in dit mooie gebied?

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke uitjes eens in rubriek Uitagenda.

Bezoekerscentrum De Kuilen

Valkweg 11
5451 PX Mill
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!