icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kasteel Hernen weer open!Terug naar het overzicht

Kasteel Hernen gaat weer open! Er is een spectaculaire audio- film- en lichtshow over de verdwenen toren.
Alle deuren van Kasteel Hernen gaan open, zelfs die op zolder! Daar vindt de nieuwe spectaculaire audiovisuele presentatie plaats over de toren van Hernen. Vanaf nu is het verhaal van de verdwenen hoektoren voor publiek te beleven in de vorm van een audio-, film- en lichtshow. Tijdens deze meeslepende belevenis maak je kennis met de 18de-eeuwse bewoners van het kasteel en het drama dat zij hebben doorstaan.

De nieuwe publiekspresentatie is onderdeel van een rondleiding in het kasteel met een pratende lantaarn. Die neemt je mee naar een zolder die tot nu toe gesloten bleef en waar je nu de nieuwe show kunt zien én horen.

Voor een bezoek aan het kasteel met een rondleiding door de pratende lantaarn moet op de website van kasteel Hernen een tijdslot reserveren.

In de zomer zijn er ieder dag leuke extra kinderactiviteiten!

De nieuwe publiekspresentatie over de verdwenen hoektoren is een van de jubileumactiviteiten in het jaar dat we 80 jaar Gelderse kastelen vieren.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Kijk ook eens in onze uitagenda voor nog meer leuke tips voor ouders en kinderen!

Geldersch Landschap & Kasteelen

Dorpsstraat 40
6616 AH Hernen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL