67x wintertips in Kek MamaTerug naar het overzicht

Nu in de winkel! De Kek Mama wintereditie met 67 winteruitjes en tips van Kidsproof.nl
De winter duurt niet lang genoeg! Het populaire tijdschrift Kek Mama heeft ons gevraagd om de wintereditie te vullen met originele winterse tips en inspiratie. Een hele eer!

Voor iedereen die ‘m nog niet heeft alvast een tipje van de sluier:

De wintereditie gaat van start met fijne binnenspeeltuinen waar de kinderen tijdens koude dagen heerlijk overdekt kunnen spelen. Voor echte speurders hebben we een aantal kinder-escaperooms verzameld. Verderop vind je nóg meer indoor uitjes. Heb je een kleine stuiterbal in huis? Daarvoor hebben we de leukste trampolineparken toegevoegd. Natuurlijk start de winter met de feestdagen, dus de leukste Kerst-uitjes mochten ook niet ontbreken. Net als de sprookjesachtige winterse festivals en andere knusse tips.

Met deze tips wordt het dus zeker geen saaie winter! Ben je benieuwd welke tips we precies geven? De wintereditie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.

Ben je op zoek naar winterse uitjes bij jou in de regio? Klik dan door naar onze Uitagenda.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief voor nóg meer leuke winteruitjes en kerstspecials!

Kidsproof Nijmegen


Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke december tips

Leuke december tips

Het feest van Sinterklaas is gevierd en de kerstvakantie ligt in het vooruitzicht. Maar voor het zover is, zijn er nog leuke december-uitjes. Psst...in week 51 verschijnt onze digitale kerstvakantie special met de leukste kerstvakantietips!

December eropuit tips