Familiefilm KnorTerug naar het overzicht

Deze aandoenlijke en humoristische animatiefilm is in de zomervakantie te zien in LUX Nijmegen!
Vanaf woensdag 13 juli is de aandoenlijke animatiefilm Knor te zien in LUX. Niet alleen is het de eerste Nederlandse stopmotionspeelfilm ooit, de film is ook nog eens geheel in de Arnhemse Holy Motion Studio gemaakt!

Knor is een humoristische stop-motion animatiefilm over een meisje dat voor haar 9e verjaardag het varkentje Knor cadeau krijgt van haar opa uit Amerika. De ouders van Babs zijn niet zo blij met Knor. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

Ook nieuwsgierig hoe dit afloopt? Reserveer dan snel je kaartjes via de roze websitebutton.

Handig om te weten: in juli kunnen ouders mee naar de film voor slechts €7,50 per kaartje, kinderen tot 12 jaar kunnen mee voor €6,00 per kaartje.

Naast Knor zijn er nog meer leuke kinderfilms in de zomervakantie te zien in LUX:
-Coppelia: dit is een modern sprookje naar een bewerking van het gelijknamige klassieke ballet over een kwaadaardige cosmetisch arts. -De Legende van Samoerai Henk: De vrolijke hond Henk droomt van een leven als samoerai in een land waar katten de baas zijn.
-Lightyear: In deze animatiefilm komt ‘Toy Story’-personage Buzz Lightyear tot leven. Samen met robotkat Sox probeert de Space Ranger te ontsnappen vanaf een verre, vijandige planeet.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

LUX Nijmegen

Mariënburg 38-39
6511 PS Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele data en tijden door naar de site. Prijs Kinderen tot 12 jaar € 6 en volwassenen € 7,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops