Films in de zomervakantieTerug naar het overzicht

Kom naar leuke kinderfilms kijken in de zomervakantie bij LUX Nijmegen!
Heb jij al plannen tijdens de zomervakantie? Ga dan eens naar LUX Nijmegen, want er draaien weer zoveel leuke kinderfilms deze zomer! Hieronder vind je een aantal leuke tips. Bekijk voor het uitgebreide aanbod de website.

Vanaf 30 juli in première:
Ella Bella Bingo (alle leeftijden)
Deze Noorse kinderfilm gaat over de jonge Ella en haar allerbeste vriend Henry. De twee zijn onafscheidelijk, totdat de coole Johnny in de stad komt wonen. Ella is al haar hele leven beste vrienden met Henry. De twee doen alles samen en beleven altijd de beste avonturen. Ze kan zich niet voorstellen dat dit ooit anders zal worden. Als ze het nieuws krijgen dat er een nieuwe jongen in de stad is komen wonen, is Henry benieuwd.

Vanaf 5 augustus in première:
De Elfkins - Een klein bakfestijn (6+)
Helvi is een nieuwsgierig Elfkin meisje op zoek naar avontuur. Het Elfkin volk mag niet in de grotenmensenwereld komen, maar Helvi kan haar nieuwsgierigheid niet langer onderdrukken.

Nog meer leuke films:
Vogelhuisverhaaltjes (alle leeftijden)
Het is heerlijk om verhaaltjes voor te lezen, maar het is nog veel leuker om te kijken en te luisteren! In Vogelhuis verhaaltjes laat regisseur Célia Rivière negen verhaaltjes voor kinderen langskomen over vogeltjes die bijzondere avonturen beleven.

Pettson & Findus: de Katonaut (alle leeftijden)
De chaotische kat Findus van opa Pettson houdt niet van opruimen en schrijft daarom een brief aan de koning met het verzoek om de wet te veranderen. Daarin moet staan dat katten geen ordelijke dieren hoeven te zijn.

Dan zijn er nog twee films Pinocchio en Ride your Wave die in principe voor alle leeftijden zijn, maar behoren tot het volwassenen filmprogramma. Pinocchio bijvoorbeeld heeft griezelige stukjes in de film.

Meer weten en online tickets reserveren? Klik dan op de roze websitebutton.

Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, musical, turnen, muziekles, judo en nog veel meer leuke clubjes vind je in ons clubjesoverzicht!

LUX Nijmegen

Mariënburg 38-39
6511 PS Nijmegen
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL