icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

LUX Nijmegen in huisTerug naar het overzicht

LUX Nijmegen brengt het filmtheater naar huis met de online filmzaal van Picl!
LUX Nijmegen is tijdelijk gesloten i.v.m. het Coronavirus, maar wist je dat je met Picl de nieuwste arthouse-films ook lekker thuis kunt bekijken? 

Picl is een online filmzaal voor mensen die van Nederlandse cinema en arthouse films houden. Er zijn ook superleuke films voor kids te zien. Zit jij er al klaar voor? Mét een bak popcorn op schoot natuurlijk. Kijk bijvoorbeeld naar Calamity, winnaar van de juryprijs voor beste kinderfilm van Cinekid 2020. Of naar Yakari, een spectaculaire animatiefilm over het kleine Sioux jongetje Yakari. Bekijk het hele aanbod op de website. Veel kijkplezier!

Picl werkt eenvoudig via je laptop, tablet, telefoon of tv. Om een film via Picl te kunnen kijken, maak je eenmalig een account aan op Picl. Inloggen, betalen en kijken maar!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke tips en inspiratie!

LUX Nijmegen

Mariënburg 38-39
6511 PS Nijmegen
Prijs Klik voor kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x winterse omdenkuitjes

8x winterse omdenkuitjes

In deze nieuwe lockdown zijn een heleboel favoriete winteruitjes helaas niet meer mogelijk. Of toch wel? We hebben weer even flink omgedacht en dan kom je echt tot leuke ideeën! Deze 8 winterse gezinsuitjes doe je gewoon lekker samen thuis.

Even winters omdenken