Lasergamen in een fabriekTerug naar het overzicht

Bij Laserloods Nijmegen ga je lasergamen in de oude Honigfabriek! Durf jij de uitdaging aan?
Vanaf 3 juni is Laserloods Nijmegen weer geopend. Check de roze website button voor de corona-maatregelen en reserveer vooraf je plaatsjes. Ook kinderfeestjes kunnen weer gevierd worden!

De tijd van fluorescerende lasergames met neonlampen en knipperlichten ligt achter ons. De techniek is vooruit gesprongen en de invloed van videogames als Call of Duty en Battlefield is groot. Het is tijd voor een totaal nieuwe lasergame-ervaring

Bij Laserloods Nijmegen beleef je wat ze lasergamen 2.0. noemen. Een superrealistische spelervaring staat voorop. Dit gebeurt door middel van de allernieuwste lasergamewapens, gecombineerd met licht en geluid voor een optimale spelbeleving. Ze hebben een groot speelveld van maar liefst 700m2.

Met je lasergun in de aanslag ga je op pad in de Oude Honigfabriek! Zorg dat je je wegen baant tussen de lasers en zo je tegenstander te slim af bent.

Heb je zin in een spannende en stoere activiteit die je met het hele gezin kunt doen? Ga dan eens naar Laserloods Nijmegen en ervaar hoe cool het is om hier lasergame te spelen.

Ervaar zelf hoe het is om een echte Navy Seal te zijn!

Klik voor meer informatie via de roze button door naar de site.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Laserloods Nijmegen

Waalbandijk 8A
6541 AJ Nijmegen
Openingstijden Check voor openingstijden de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke herfstactiviteiten

Leuke herfstactiviteiten

De herfst is hét seizoen om met kinderen de natuur in te gaan. De grond ligt vol met kastanjes, oranje bladeren en andere herfstschatten: perfect voor kleine verzamelaars. Lees onze blogs met leuke activiteiten in de herfst!

Naar de blogs