Monkey Moves CommunityTerug naar het overzicht

Monkey Moves Online, het thuisprogramma van Monkey Moves. Samen aan de slag met plezier in beweging!
Maak kennis met het @home programma van Monkey Moves. Bewegen en sporten voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar. Fun met makkelijke huis-, tuin- en keukenmaterialen. Begeleid door uitdagende audio avonturen! 

Het succesvolle, wetenschappelijk gefundeerde, multisport beweegprogramma van Monkey Moves is op deze manier thuis beschikbaar. Op een makkelijke en laagdrempelige manier komen de vaardigheden van de 11 populairste sporten (met o.a. freerunning, voetbal, hockey, judo, enz.) voorbij. Alle belangrijke motorische vaardigheden voor een leven lang gezond bewegen, komen aan bod. Ga met Apie, Maikai en hun vriendjes mee op junglereis in en om je eigen huis. 

Met het @home programma krijgen ouders toegang tot Monkey Moves Online: het digitale clubhuis van Monkey Moves. Hier staan de kant-en-klare lessen met video’s en audio avonturen klaar, en ook challenges en de beweegideeën van duizenden andere ouders. Nergens binnen Monkey Moves wordt gezegd dat bewegen moet! Wij maken bewegen gewoon zo leuk, dat de vraag vanzelf komt.

Klik op de roze websitebutton en start nu de eerste maand gratis!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Monkey Moves


Nijmegen
Prijs 1 maand gratis en daarna € 8,99 per maand Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!