icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Feestelijke activiteitenTerug naar het overzicht

Speeltuin de Leemkuil viert feest! Vier jij hun 75-jarig bestaan mee deze zomer met leuke activiteiten?

Er zijn deze zomer allerlei leuke activiteiten bij de Leemkuil ter ere van het 75-jarig bestaan. Je checkt ze hieronder: 

Mad Science - 17 juli om 11:00 en 14:15 uur
Op 17 juli krijgt speeltuin de Leemkuil bezoek van de professoren van Mad Science. Zij zullen een mega gave show geven waarbij jullie getrakteerd worden op het allerleukste van de wetenschap. Daarnaast kun je ook zelf aan de slag. De professoren zullen jullie namelijk leren om zelf slijm te maken, wat je ook nog eens mee naar huis mag nemen. Let op: voor deze activiteit moet je online reserveren.

TROEF - 11 augustus om 11:00 en 14:00 uur
De mannen van TROEF komen om een super leuk feest met jullie te vieren. Ze nemen allemaal leuke instrumenten mee en de kids mogen natuurlijk meedoen. 

Opgravingen - 20 en 21 augustus uur
Ben jij een echte speurneus? Kom dan naar de Romeinse opgravingen in de Leemkuil. Tijdens deze dag word je een échte archeoloog en ga je samen met Fabularia op zoek naar échte Romeinse scherven. 

Magic Adventure - 28 augustus om 11:00 en 15:00 uur
Ga mee op een avontuur door de magische natuur. Ontdek bijzondere dieren en leer praktische weetjes. Ontdek waar stenen vandaan komen, leer over kriebelbeestjes en bijzondere bladeren. Goochelaar Marc neemt je tijdens deze goochelshow helemaal mee in een betoverende en magische wereld vol natuur. Tussen de shows door kun je samen met Goochelaar Marc reuze zeepbellen maken!

Klik voor meer informatie over het hele programma door naar de site.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Speeltuin de Leemkuil

Luciaweg 2
6523 NK Nijmegen
Openingstijden Maandag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

18x zomeruitjes in NL

18x zomeruitjes in NL

Vier de zomer in Nederland: met de boot naar het museum, in een mini-jeep rijden en oefenen voor de SKATE4daagse. Hoe tof! Speciaal voor de zomervakantie delen we komende weken op Kidsproof.nl de leukste uitjes uit héél Nederland.

Hier alvast een voorproefje!