icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

Musicalles voor kinderen bij Telekids Musicalschool in Nijmegen. Schrijf je in voor een proefles!
Zingen, dansen en acteren voor kinderen van 4-9 jaar! De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 9 jaar. Grote broer RTL Talent Academy heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 10 t/m 18 jaar.

De musicallessen gaan ook in tijden van corona gewoon door. Via Zoom of in de buitenlucht. Sinds maart worden alle lessen zo veel mogelijk buiten – op of rondom de leslocatie – en dus fysiek gegeven.

Schrijf je NU in voor een proefles via de roze websitebutton.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van alle leuke tips voor ouders en kids!

Telekids Musicalschool

Waalbandijk 12-F
6541 AJ Nijmegen
Openingstijden Klik voor het actuele lesrooster via de roze button door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

10x omdenk uitjes in en om huis

10x omdenk uitjes in en om huis

Wat kun je in deze bizarre tijden nog doen in je vrije tijd met kinderen? Veel leuke uitjes zijn niet mogelijk... of toch wel? Even creatief (om)gedacht en dan kan er stiekem nog best veel. Bekijk onze 10 tips!

Naar de 10 tips