We kunnen weer schaatsen!Terug naar het overzicht

Triavium ijsbaan is weer open! Kom je ook je schaatskunsten laten zien?
Zin in een actief en sportief uitje met je kids? Dan ben je bij Triavium ijsbaan aan het juiste adres! Het heeft 3 prachtige ijsbanen: de ringbaan, de funbaan en de ijshockeybaan!

Op maandag 31 oktober is het zover: vanaf dan kan er weer geschaatst worden op de ijshockeybaan in Triavium. De ringbaan en funbaan blijven nog even gesloten en hopen ze in januari te openen.

Let op: omdat in november en december enkel de ijshockeybaan open is, gelden er gereduceerde entreetarieven. Dit geldt voor zowel losse entree, als een abonnement.

Je kan hier gezellig met het hele gezin schaatsen! En heb je daarna zin gekregen in warme chocolademelk, dan ga je naar het schaatscafé! Er zijn speciale familie-uren waarin hardrijden op alle banen niet is toegestaan.

Zelf geen schaatsen? Geen probleem! Deze zijn te huur bij EJ's Schaatsshop in Triavium!

Klik voor meer informatie over Triavium ijsbaan op de roze websitebutton.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids!

Triavium ijsbaan en evenementen

van Rosenburgweg 2
6537 TM Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x mooie familievoorstellingen en familieshows

16x mooie familievoorstellingen en familieshows

Theater, film én circus. Onze uitagenda's staan bomvol mooie kinder- en familievoorstellingen. Ook hartstikke leuk om als sint- of kerstcadeau te geven.

Naar de 16 tips