icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Vue Nijmegen PleinTerug naar het overzicht

Op zoek naar een leuke kinderfilm in de bios? Vue Nijmegen Plein heeft een ruim aanbod!

Vanaf 1 juni is Vue Nijmegen weer geopend. Check de roze website button voor meer info over de coronamaatregelen. Let op: reserveer online je kaartjes.

Wil je leuke kinderfilms zien in een gezellige bioscoop op Plein 1944 in het centrum van Nijmegen, ga dan naar Vue Nijmegen Plein!

Vue Nijmegen Plein is de oudste bioscoop uit de Vue familie en opende haar deuren in 1954. Veel oudere inwoners uit Nijmegen kennen de bioscoop onder de naam ‘Carolus’. Met maar liefst 432 zitplaatsen is zaal 1 uniek in haar soort. Bij binnenkomst zul je gelijk onder de indruk zijn van deze prachtige nostalgische bioscoopzaal! Vergeet vooral niet om een blik op de sterren te werpen…Zaal 2 bevindt zich onder zaal 1 en heeft een warme, knusse en gezellige uitstraling.

Ben je peuter of kleuter dan is een bioscoopbezoek een hele bijzondere ervaring. Naast de reguliere kinderfilms, is er daarom op zondagochtend regelmatig een mini-morning voor de allerkleinsten. Zij kunnen in hun eigen tempo kennis maken met de magie van film. De lampen staan gedimd en het geluid staat een stukje zachter.

Ook is er regelmatig een Mega Kids Weekend. Dan hangen ze de slingers op en is het een weekend feest rondom een speciale film! Alle remmen gaan los tijdens het grootste feest voor de kleinste feestgangers.

Wist je dat je ook een kinderfeestje kan vieren in deze bioscoop?

Voor meer informatie over kinderfilms, de speciale evenementen en het kinderfeestje, klik door naar de site.

Kijk ook eens in ons overzicht met alle leuke uitjes in en om Nijmegen!

Vue Nijmegen Plein

Plein 1944 28
6511 JD Nijmegen
Openingstijden Zie voor actuele openingstijden de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!