Zweef-Inn MaldenTerug naar het overzicht

Zweefvliegtuigen kijken en lekker een hapje eten en drinken bij dit leuke paviljoen-terras in Malden!
Aan de rand van zweefvliegveld het Maldens Vlak ligt de Zweef-Inn. Dit clubhuis van de Nijmeegse Aeroclub is voor iedereen toegankelijk. Vanaf het ruime terras heb je prima zicht op de zweefvliegers. En vaak is het ook nog mogelijk om mee te vliegen. Wat een kans om deze prachtige omgeving eens van boven te bekijken.

Op de grond is ook van alles te beleven. De Zweef-Inn is ook een prima locatie om vóór, tijdens of na je boswandeling of fietstocht lekker even hier te gaan zitten, te kijken naar de zweefvliegers en dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Dit zullen je kids vast ook erg leuk vinden.

Ook mountainbikers en ruiters weten de Zweef Inn te vinden. De Zweef-Inn bevindt zich op een knooppunt van wandelpaden, fietsroutes en ruiterpaden die de hele regio doorkruisen. Er is ruime parkeergelegenheid.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Check ook eens onze categorie eropuit voor leuke uitjes met kinderen!

Zweef-Inn paviljoen-terras

Groesbeekseweg 55a
6581 BJ Malden
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site!

Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL