Spelen bij AvonturaTerug naar het overzicht

Hou jij van klimmen en klauteren? Kom dan naar de leuke overdekte speeltuin Avontura!
Bij Avontura Nijmegen kunnen kinderen van 1 t/m 12 jaar zich heerlijk uitleven. De speeltuin is zó opgebouwd dat er een apart gedeelte is voor de kleintjes en een ander deel met speeltoestellen voor de grotere kinderen. Dus voor ieder wat wils.

Kleintjes (1 tot 3,5/4 jaar)
Voor de jonge kinderen staan alle speelelementen zoals glijbaantjes, een ballenbak, een mini -speelconstructie op een grote zachte mat. Zo kunnen de kinderen al spelend de grote wereld om zich heen veilig verkennen. Ook is er een grote hoeveelheid aan loopfietsjes en auto's om lekker mee rond te kunnen rijden. De EYE-PLAY laat de kinderen verbazen en bewegen en het hele jaar kan er geoefend worden met sleetje rijden!

Grotere kinderen (vanaf 4 jaar t/m 12 jaar)
Zij kunnen zich uitleven in de grote klimconstructie met vele etages, de mega glijbaan, trampolines, springkussen, disco, etc.

Ouders
Chimpie Champ biedt ruime zitgelegenheid in de speelhal en in het aangrenzende restaurant. Zo kun je goed toezicht houden op je spelende kind.
Er is gratis WiFi en voldoende lectuur om even lekker te ontspannen terwijl de kinderen lekker spelen in de speelhal.

Tip: ga naar de speciale Peuterochtend op woensdag, donderdag of vrijdag vanaf 9.30u. Je krijgt een gratis kopje koffie en na 12.00 kan je zo lang blijven spelen als je wil. Extra: tegen een extra bedrag kun je gebruik maken van de Kinderbowlingbaan met speciale lichtgewicht Kinderbowlingballen.

En wil je een gezellig kinderfeestje in een van de 4 thema-kamers van de speeljungle van Chimpie Champ, dan is dat zeker de moeite waard en kan je kiezen uit diverse arrangementen.

Klik voor meer informatie over Chimpie Champ en de mogelijkheden voor een kinderfeestje op de roze button.

Ga ook eens kijken op ons overzicht van alle speeltuinen in en om Nijmegen.

Chimpie Champ Oosterhout

Stationsstraat 21C
6678 AA Oosterhout (gld)
Openingstijden Zie voor actuele openingstijden de website. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!