BoerenlandstrandTerug naar het overzicht

Een mega springkussen paradijs, buitenspellen, zwembadjes, een heerlijk terras en meer. Zomervakantietip!
Kom naar het Boerenlandstrand in Berg en Dal (naast Camping Nederrijkswald) en beleef een dag vol plezier voor jong én oud. Middenin een bosrijke omgeving en gelegen op de prachtige heuvels aan de bekende Zevenheuvelenweg in Berg en Dal, waan je je voor een dag in het buitenland.

Op dit activiteitenstrand kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren in het mega springkussen paradijs voor klein en groot: van een te gekke stormbaan en survivalbaan tot mini springkastelen voor de kleinste jumpers.

Geniet van een hapje en een drankje op de zonneweide terwijl je kinderen zandkastelen bouwen in de zandbakken en zich vermaken in het peuterbadje. Speel samen één van de vele spelletjes (zoals beachvolley, (tafel)tennis, badminton, spijkerbroekhangen)! Of versla je familie en vrienden met een potje disc-golf (apart te boeken).

Ook kun je de fantastische omgeving verkennen tijdens één van de mooie fiets- en wandelroutes (apart te boeken) en geniet na afloop van een heerlijke lunch op het terras op bestel een picknick to go. Het kan allemaal op het Boerenlandstrand!

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site.

Kijk ook eens op onze blogpagina voor nog meer inspiratie voor leuke tips voor ouders en kids.

Boerenlandstrand

Zevenheuvelenweg 47
6571 CH Berg en Dal
Openingstijden 17 juli t/m 22 augustus:dagelijks geopend van 17 juli tot en met 26 juli van 10.00-20.00 uur. Vanaf 31 juli elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-20.00 uur. Op dagen met hevige regenval zijn ze gesloten. Houd hun facebookpagina hiervoor in de gaten. Prijs Kinderen 1-3 jaar € 3,50; kinderen 4-6 jaar €10 (incl. ijsje); ouders/begeleiders gratis toegang Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL