Gratis met het OV oktoberTerug naar het overzicht

In oktober een dagje met kids op pad? Ga eropuit met het OV! Tijdens deze maand reizen kids gratis mee!

Kinderen reizen gratis in de hele maand oktober
Lekker een dagje op pad met de kids? Ga eropuit met het OV! Dit is voor veel kinderen een hele belevenis. In de hele maand oktober reizen kinderen gratis mee in de bus en de regionale trein. Dit is bijvoorbeeld erg handig voor een dagje weg in de herfstvakantie! In het OV heb je echt tijd voor elkaar. 

Bestel nu je gratis e-ticket via de roze websitebutton!

Kinderen reizen gratis in de bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad) met een e-ticket. Per betalende passagier (18 jaar of ouder) mogen er maximaal drie kinderen tot en met 11 jaar gratis mee op 1 e-ticket. Waar reizen jullie naartoe?

Bevalt de actie goed en wil je vaker een gratis e-ticket bestellen? Geen probleem, je mag zo vaak meedoen aan deze actie als je wilt! 

Over Ervaar het OV?? 
Ervaar het OV is een initiatief van provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders: Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Twents, Blauwnet en RRReis. Via Ervaar het OV bieden zij OV-acties, tips en nieuws aan: alles voor een comfortabele reis met het OV. Kijk voor meer informatie op www.ervaarhetov.nl.

Klik op de roze websitebutton voor een gratis e-ticket voor de kids!

TIP: Neem een kijkje op onze Eropuit-pagina voor toffe uitjes in regio Nijmegen waar jij gratis naartoe kunt reizen!

Ervaar het OV


Openingstijden Van 1 t/m 31 oktober Prijs Per betalende passagier (18 jaar of ouder) mogen er maximaal drie kinderen tot en met 11 jaar gratis mee op 1 e-ticket. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis met het OV

Gratis met het OV

Een dagje eropuit met de kids? Pak het OV, want dat is in oktober gratis voor kinderen in veel gebieden in en rondom Gelderland! Deze toffe actie van Ervaar het OV is bijvoorbeeld super leuk voor een dagje weg in de herfstvakantie!

Bestel jouw gratis OV-kaartje!