icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Kraak de codeTerug naar het overzicht

Speel de gratis online escapegame van Geldersch Landschap & Kasteelen! Leuk voor het hele gezin!
Kan jij de code kraken? In de gratis online escapegame van Geldersch Landschap & Kasteelen krijg je opdrachten zoals je ze ook in een escaperoom zou kunnen krijgen. Je hoeft dit keer níet te ontsnappen, maar probeer zo snel mogelijk de code te kraken. Deze escapegame is geschikt voor het hele gezin.

Je maakt in de escapegame een "virtuele" reis langs de zeven opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Probeer de code te kraken door de opdrachten te ontdekken en op te lossen op de Instagram- of Facebookpagina van de 7 kastelen van het GLK.

Ontcijfer met de gevonden cijfers het codewoord. Met het codewoord ontvang je bij een bezoek aan één van de kastelen gratis nieuwe opdrachten, welke je op of rond het kasteel mag gaan oplossen! Succes met 'KRAAK DE CODE" en wie weet ben jij een echte Super Speurder!

Klik voor meer info op de roze website button.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke kidsproof tips voor ouders en kids.

Geldersch Landschap & Kasteelen


Prijs Gratis online game Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

10x omdenk uitjes in en om huis

10x omdenk uitjes in en om huis

Wat kun je in deze bizarre tijden nog doen in je vrije tijd met kinderen? Veel leuke uitjes zijn niet mogelijk... of toch wel? Even creatief (om)gedacht en dan kan er stiekem nog best veel. Bekijk onze 10 tips!

Naar de 10 tips