Herfsttocht onderwaterfietsTerug naar het overzicht

Wil je lekker met je kinderen de natuur in? Ga dan lekker op pad met de onderwaterfiets van Koloon!
Wil je met je kinderen lekker op de fiets de natuur in? Dan is de mooie herfstroute van 12 kilometer op de onderwaterfiets van Koloon een aanrader! De route begint en eindigt in het Limospark in Nijmegen. Tussen 9 en 11 uur kunnen de onderwaterfietsen worden opgehaald naast Restaurant In de Kazerne. Hier is ook een mogelijkheid om de auto gratis te parkeren. Een superleuke dag voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en de 8 jaar!

Onderweg is er een leuke speurtocht uitgezet, waarvan je zelf het thema kan kiezen. Kies voor de paddenstoelenzoektocht, zet ze mooi op de foto en ontdek de namen. Of speur het bos af om je verzameling met herfstschatten compleet te maken. Houden de kinderen van sprookjes? Kies dan voor de sprookjes speurtocht en breng de sprookjes tot leven.

Fietsen op de onderwaterfiets is gewoon heel leuk en een orgineel uitje. Het is leuk voor de kinderen want die doen écht mee; trappen, bellen, kijken en lachen. Maar ook volwassenen ervaren hoe lekker het is als de kinderen meetrappen (scheelt weer wat energie de heuvel omhoog) en ook op drukkere wegen is er geen reden tot stress want je hebt zelf het stuur in handen.

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site.

Kijk ook eens in onze uitagenda voor leuke tips voor ouders met kinderen.

Koloon - ondernemend in fietsplezier

Peter Scheersstraat 14
6525 DE Nijmegen
Prijs € 26,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer aan in Nederland. Check ons blogoverzicht voor leuke sinterklaas activiteiten, cadeautjes en meer!

Sinterklaas activiteiten, cadeautjes en meer