icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Schatzoeken LandgoedTerug naar het overzicht

Kom tijdens de vakantie naar Landgoed Mookerheide en ga op zoek naar de schat!
Ga jij niet op vakantie? Niet getreurd, je hoeft je niet te vervelen in de zomervakantie! Ga op avontuur bij Landgoed Mookerheide. Via een speurtocht ga je op zoek naar de schat van het landgoed.

De speurtocht heeft de vorm van een waaier en daarmee maak je een stoere speurtocht over Landgoed Mookerheide. Onderweg zijn er acht verschillende opdrachten, waarbij je het gebied op een andere manier beleeft. Zo kom je van alles te weten over het landgoed, maar beleef je ook de natuur met je voeten, je neus en je handen. Let wel goed op want overal staan figuren en letters die je goed moet onthouden. Deze figuren en letters vertellen jou de plek naar de schat. Lukt het jou de schat te vinden?

De kleurrijke speurwaaier van Natuurmonumenten staat boordevol leuke opdrachten en natuurweetjes en kost € 4,50 voor leden en € 7,50 voor niet leden en is te koop bij pluktuin Zelfgeplukt in de tuinen van Landgoed Mookerheide. 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Wist je dat? In Nijmegen vind je ook hee veel leuke kinderwinkels, kom een dagje shoppen en bekijk vast het aanbod online!

Landgoed Mookerheide

Heumensebaan 2
6584 CL Molenhoek
Openingstijden De pluktuin is open op woensdag, vrijdag en zondag van 11.00 tot 16.30 uur. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!