Leuke kindervoorstellingenTerug naar het overzicht

Lindenberg Cultuurhuis is weer geopend en heeft superleuke kindervoorstellingen in petto!
Na een sluiting van ruim een half jaar zijn ook de theaterzalen van de Lindenberg weer geopend voor publiek. In de maanden juni en juli staan er nog een aantal supertoffe jeugdvoorstellingen op het programma:

Tessa Zoutendijk – Peuterpret (2-4) zo 13 juni
Violiste Tessa Zoutendijk is terug van weggeweest met het vrolijke Peuterpret! Met deze keer drummer en percussionist Clara de Mik (o.a. bekend van Slagerij van Kampen).

TG Koek en Ui – Echt wel! (4+) zo 13 juni 
Echt wel! is een humoristische kindervoorstelling over jokken, vriendschap en jezelf zijn. Sam is een echte jokkebrok. Ze jokt over van alles. Eigenlijk spreekt ze zelden de waarheid. ‘Ik ben in alle landen van de wereld geweest. Ik kan wel 10 meter hoog springen. Mijn scheetjes ruiken naar worteltjestaart.’ Ze vertelt leugen na leugen. Maar is het wel verstandig om te liegen? En wat gebeurt er als je zo vaak jokt?

Danstheater AYA - Tuimel & Bounce (3+) zo 20 juni
Opgroeien is verschrikkelijk spannend. Steeds veranderen er dingen: je gaat naar de opvang, er komt een nieuw broertje of zusje of misschien hebben je ouders ruzie. Het is vallen en opstaan, ontdekken en uitproberen. De dansers in de hiphopvoorstelling Tuimel & Bounce zijn supersterren als het gaat om vallen. Het schijnt namelijk dat je daar beter van wordt. Maar gelukkig stuiteren ze ook weer terug in een ‘pop-up’-decor waar allerlei verrassingen uitpiepen en -klappen.

PNTheater - Werktuig (8+) zo 4 juli
Werktuig is een mysterieuze en speelse kindervoorstelling over vriendschap, fantasie, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheid. Erik verhuist met zijn ouders naar Guisbalg; een dorp waar nooit iets gebeurt. Maar dan ontmoet hij Jan. Jan neemt hem op sleeptouw en samen ontdekken de jongens een verlaten schuur. Het wordt echt spannend als ze een opdracht vinden!

Klik voor meer informatie en reserveren van de voorstellingen door naar de site.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Lindenberg Cultuurhuis

Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
Openingstijden Klik voor data en tijden door naar de site. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!