Hemd van je live 6+Terug naar het overzicht

Doe je mee met deze wekelijkse online talkshow voor kinderen door de Hete Brij?
Dé online talkshow voor kinderen. In Hemd van je live! bespreek je samen met talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek het nieuws van de afgelopen week. En er valt gelukkig ook genoeg te lachen!

Met absurdistische sketches en typetjes neemt het duo je mee langs items, stellingen en vragen. Je wordt aan het lachen gemaakt, aan het denken gezet én aan het woord gelaten.

Hoe werkt dat dan? Je logt om 15.00 uur in via Zoom, zet je webcam en het beeldscherm aan en voilà… de show kan beginnen! Je krijgt voordat de talkshow begint een handleiding toegestuurd over het gebruik van Zoom.

Hemd van je live! is een wekelijkse talkshow waaraan je kunt deelnemen op zondag 14 februari, 21 februari, 28 februari, 14 maart & 21 maart 2021.Klik voor meer informatie en reserveren van tickets door via de roze websitebutton.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle coronaproof tips.

Lindenberg Cultuurhuis

Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
Openingstijden 14, 21 en 28 februari en 14 en 21 maart Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemd van je live talkshow 6+

Hemd van je live talkshow 6+

Lindenberg Cultuurhuis presenteert dé online talkshow voor kinderen met absurdistische sketches en typetjes. Met talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek bespreek je het nieuws van de week in 20 minuutjes. Dat wordt lachen! Een superleuke voorstelling van De Hete Brij!

Reserveer online je ticket!