Millinger TheetuinTerug naar het overzicht

Wandelen, wat eten en drinken en genieten? Kom dan naar Millinger Theetuin in Millingen aan de Rijn!
In de uiterwaarden van natuurgebied De Millingerwaard is een paradijs aanwezig, genaamd Millinger Theetuin. Het is de perfecte plek voor een gezellige middag, want er is van alles te doen. 

Een middagje wandelen is geen enkel probleem. Bij een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer loop je vanaf Kekerdom dwars door het mooie natuurgebied van De Millingerwaard. En vanaf daar loop je zo naar De Millinger Theeruin. 

En ook daar is van alles te doen. Wat dacht je van heerlijk eten? Ze hebben ontbijt, lunch en ook diner voor in de avond. En wat dacht je van een high tea met al die lekkere gerechtjes. 

Leuk is ook om te lopen langs alle mooie bloemen en planten, die er in overvloed zijn. Er is echt van alles mogelijk op deze mooie plek!

Kom je een keer een wandeling maken naar deze theetuin of even wat lekkers eten? 

Kijk voor meer informatie en verschillende arrangementen via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke uitjes in en rondom Nijmegen in onze categorie Uitagenda!

Millinger Theetuin

Klaverland 9
6566 JD Millingen aan de Rijn
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!