Fietstour voor kinderenTerug naar het overzicht

Een interactieve en leerzame fietstour met Nyma Bike Tours! Ontdek de Nijmeegse geschiedenis!
Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor de kinderen waarbij je lekker buiten bent en al bewegend leert? Dat kan met de interactieve en leerzame fietstour voor kinderen van Nyma Bike Tours!

Met een kleine groep van maximaal 5 kinderen fiets je door Nijmegen en ga je samen op ontdekkingstocht naar de interessante geschiedenis van Nijmegen, van de Romeinse tijd tot nu. Je gaat op zoek naar verborgen Romeinse fundamenten, leert over de middeleeuwen en bezoekt herdenkingsplekken van de Tweede Wereldoorlog. Een interessante en spannende belevenis! De tour guide gaat met de kinderen op pad en twee uur later ben je terug op dezelfde plek als waar je gestart bent.

Per mail kun je een groepje kinderen of een indivueel kind aanmelden en dan plan je samen een datum en tijd in. Geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Vertrek- en eindpunt: Dutch Bicycle Centre, Honigcomplex Nijmegen.

Andere leuke tip: je kunt deze tour ook boeken voor je gezin! Je kunt hiervoor het beste een mailtje sturen naar Nyma Bike Tours.

Klik voor meer info via de roze button gelijk door naar de site.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Nyma Bike Tours


Nijmegen
Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemd van je live talkshow 6+

Hemd van je live talkshow 6+

Lindenberg Cultuurhuis presenteert dé online talkshow voor kinderen met absurdistische sketches en typetjes. Met talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek bespreek je het nieuws van de week in 20 minuutjes. Dat wordt lachen! Een superleuke voorstelling van De Hete Brij!

Reserveer online je ticket!