Ubuntu Hockeykamp 6+Terug naar het overzicht

Deze herfstvakantie: 2 dagen hockeyplezier met Olympisch kampioen Eva de Goede!
In de herfstvakantie is er genoeg tijd om te hockeyen! Schrijf je in voor twee dagen vol hockey en volg een hockeyclinic van niemand minder dan Olympisch kampioen Eva de Goede.

Tijdens het Ubuntu Hockeykamp op 28 en 29 oktober draait het om lekker hockeyen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer.

Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.

Alle dagen van het kamp starten om 09.00 uur en zijn om 17.00 uur afgelopen. De dag zit niet alleen vol met hockey, maar er staan ook andere leuke activiteiten op het programma! Schrijf je dus snel in voor twee dagen lang plezier.

Tip: er is een vroegboekprijs van toepassing tot en met 30 september.

Klik voor meer info over het Ubuntu hockeykamp op de roze button!

Ubuntu Sport - Union

Kluissestraat 2
Malden
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

(Bijna) herfstvakantie! Wat staat de Uitagenda bomvol superleuke herfstuitjes. Ik heb er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Nu nog even kiezen samen met de kinderen!
Fijne vakantie!

20x herfstvakantie tips