Jarig bij De Groene HeuvelsTerug naar het overzicht

Vier je feestje bij Vakantiepark de Groene Heuvels en beleef een fantastische middag!
Ben je binnenkort jarig? Dan is het tijd voor een leuk feestje voor jou en al je vriendjes of vriendinnetjes. Bij Vakantiepark de Groene Heuvels beleef je een fantastische middag met bowlen, midgetgolfen en boogschieten. Er is keuze genoeg! Je kunt er ook voor kiezen meerdere activiteiten te combineren.

Naast deze feestjes zijn er nog veel meer toffe mogelijkheden voor kinderfeestjes, o.a.:
-Clown Holly piratenfeestje:Ahoy piraatjes! Clown Holly neemt jullie mee op avontuur! Jullie mogen geschminkt worden als een echte piraat, jullie gaan piratenspelletjes spelen en gaan samen met Clown Holly op zoek naar de schat!

-Unicornfeestje: Kom schitteren en glitteren tijdens het Unicorn feestje! Jullie gaan je eigen spiegeltje versieren en jullie mogen geschminkt worden als een unicorn. Jullie mogen bowlen, midgetgolfen of spelen in de binnenspeeltuin (of een combinatie hiervan). En jullie krijgen een snoepzakje mee naar huis!

-Monsterfeestje: Monsterlijk gezellig is dit nieuwe kinderfeestje! We gaan slijm maken, je mag geschminkt worden en er worden monsterspelletjes gespeeld. Jullie mogen bowlen, midgetgolfen of spelen in de binnenspeeltuin (of een combinatie hiervan). En jullie krijgen een monstersnoepzakje mee naar huis!

-Pizzafeestje: Ga aan de slag in een professionele keuken! We versieren eerst onze eigen koksmuts en gaan daarna samen een heerlijke, zelf samengestelde, pizzapunt bereiden. Als de pizza punten in de oven zitten mogen jullie gaan midgetgolfen of bowlen. Daarna schuiven we aan tafel om lekker te eten.

Feestvieren maakt hongerig dus je feestje is altijd inclusief chips, onbeperkt limonade en wordt altijd afgesloten met een frietje met snack!

Kijk voor alle mogelijkheden voor een kinderfeestjes bij de Groene Heuvels via de roze button op de site.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

De Groene Heuvels vakantiepark

Groene Heuvels 5
6644 KX Ewijk
Openingstijden Klik via de roze button door naar de site voor meer informatie. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in Nederland. Check onze Sinterklaas special voor leuke Sinterklaas tips!

Sinterklaas activiteiten, surprises en meer