icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Grijze Jager feestjeTerug naar het overzicht

Ben je fan van De Grijze Jager boeken? Dan is dit superstoere kinderfeestje echt een aanrader!
Ken je de superstoere boeken van de populaire boekenserie “De Grijze Jager”? Dan vind je dit toffe Grijze Jager kinderfeestje vast helemaal te gek!

Wordt ook uitverkoren om Grijze Jager te worden en beleef het avontuur! Voorzien van een camouflage mantel en onder toeziend oog van een leermeester ga je tijdens dit kinderfeestje de belangrijkste vaardigheden van de Grijze Jagers ervaren.

Als een echte Grijze Jager ga je aan de slag met hun belangrijkste wapen: pijl en boog. Je leert wat de beste technieken zijn om de pijl in de roos te schieten bij het boogschieten. Tijdens de zwaardvecht training zal de leermeester je leren omgaan met een (kunststof-coldsteel) zwaard. Daarna gaan jullie je zwaard skills oefenen door rustig in bewegingen tegen over elkaar slagen te maken en af te weren.

De bekendste Grijze Jager Will kan goed klimmen. Ook jij kan je kwaliteiten laten zien door hoog in een boom te klauteren voorzien van speciale klimgrepen.

Een uniek kinderfeest, inclusief limonade voor de kids, koffie/thee voor de ouders en een presentje voor de jarige.

Klik voor meer informatie en boeken via de roze button door naar de site.

Kijk ook eens in de eropuit rubriek voor leuke uitjes in de natuur.

Het Buitencentrum Overasselt BV

St. Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Openingstijden Van maart t/m november te boeken Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Nu een vakantie in het buitenland komende zomer misschien niet mogelijk is, ben je wellicht op zoek naar leuke overnachtingsadressen voor een weekendje weg óf langere vakantie in Nederland!

Kijk op Kidsproofvakantie.nl