icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Mini-Jump feestjeTerug naar het overzicht

Voor een supercool en actief jump kinderfeestje is Jumpsquare Nijmegen echt een aanrader!
Wil je je kinderfeestje vieren in een supertof indoor trampolinepark? Dan ben je bij Jumpsquare Nijmegen aan het juiste adres!

De kinderen kunnen een uur lang gebruik maken van alle faciliteiten op de jump-area. Van de foampit met slackline en monkeybar, de trefbal area, de freestyle area, de Big-airbag, tot zelfs de high Performance area. Hoe hoog durf jij te Jumpen?

Na het jumpen krijgen ze een snoepzakje en een ijsje. Van jumpen krijg je dorst, dus kannen water kun je onbeperkt bij de bar afhalen. Maak het feestje compleet met een speciale Jumpsquare taart van marsepein!

Dit mini-jump arrangement is geschikt voor kinderen t/m 9 jaar. Ben je ouder dan 9 jaar, dan is er het jump-party arrangement!

Klik voor meer informatie en reserveren via de roze button gelijk door naar de site.

Wist je dat je hier ook zonder feestje terecht kunt voor een mini-jump sessie?

Jumpsquare Nijmegen

Industrieweg 101
6541 TV Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door via de roze button! Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button gelijk door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!