Feestje bij AvonturaTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje bij Avontura en ontvang een Pi knuffel of fles kinderchampagne cadeau!
Maak van je verjaardag een avontuur met Okke & Pi! Kinderen kunnen samen met je vriendjes en vriendinnetjes hun kinderfeestje vieren in het grote indoor speelparadijs Avontura Nijmegen.

Ga samen met Okke & Pi op avontuur door te klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Daarnaast staat er een gereserveerde tafel voor alle feestgangers klaar en kunnen ze samen met hun vriendjes/vriendinnetjes genieten van puur speelplezier.

Bij dit kinderfeestje krijg je een gereserveerde tafel met tafelaankleding in Avontura stijl, 4 uur spelen, onbeperkt ranja, friet inclusief saus of tosti en een cadeautje voor de jarige. Je kunt dit feestarrangement uitbreiden met allerlei extra's zoals cake versieren, ijsje, chips etc.

Avontura heeft nu een tijdelijke en speciale actie: Als je nu een kinderfeestje boekt, dan krijg je een Pi knuffel voor de jarige óf een fles kinderchampagne voor de groep cadeau!

Klik voor meer informatie over de verschillende feestarrangementen via de roze button  door naar de site.

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor leuke uitjes met kinderen.

Avontura Nijmegen

Stationsstraat 21C
6678 AA Oosterhout (gld)
Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis met het OV

Gratis met het OV

Een dagje eropuit met de kids? Pak het OV, want dat is in oktober gratis voor kinderen in veel gebieden in en rondom Gelderland! Deze toffe actie van Ervaar het OV is bijvoorbeeld super leuk voor een dagje weg in de herfstvakantie!

Bestel jouw gratis OV-kaartje!