icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Feestje met sport en spelTerug naar het overzicht

Bootcamp Nijmegen Noord helpt je bij het organiseren van een supercool sportief kinderfeestje!
Ben je op zoek naar een kinderfeestje met een sportieve invulling? Dan helpt Bootcamp Nijmegen Noord je bij het organiseren van leuke en sportieve activiteiten tijdens een feestje! De kids zullen het geweldig vinden en als ouder geniet je mee!

Je kunt kiezen uit twee soorten feestjes:
-Sportief kinderfeestje (2 uur): Bootcamp in spelvorm, voetbaltoernooi, levend stratego in het bos, speurtocht met GPS of schatzoeken met opdrachten.
Als extra service kan er voor versnaperingen gezorgd worden. Dit is tegen een meerprijs (net als zaalhuur, mocht het feestje in een gymzaal gevierd worden (waneer dit weer mag).

-Robinson special (2 uur): Een avontuurlijk kinderfeest met een strijd tussen Kamp Noord en Kamp Zuid! Hét kinderfeest waar je voor uitgenodigd wil worden. Dit kinderfeest zal standaard binnen gehouden worden waar je het echte eiland gevoel krijgt doordat de zaal volledig is ingericht naar stijl. Het is een feestje waarbij creativiteit, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen op de proef wordt gesteld met zelfs een eetproef! Dit feestje is in een gymzaal.

Tip: je kunt ook bootcamp lessen reserveren voor bijvoorbeeld een voetbal- of hockeyteam.

Klik voor meer informatie over beide feestjes via de roze button door naar de site.

Kijk ook eens in onze Eropuit rubriek voor leuke uitjes met kinderen.

Bootcamp Nijmegen Noord


Nijmegen
Openingstijden Datum in overleg. Prijs Klik voor de tarieven van kinderfeestjes door naar de website. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

10x omdenk uitjes in en om huis

10x omdenk uitjes in en om huis

Wat kun je in deze bizarre tijden nog doen in je vrije tijd met kinderen? Veel leuke uitjes zijn niet mogelijk... of toch wel? Even creatief (om)gedacht en dan kan er stiekem nog best veel. Bekijk onze 10 tips!

Naar de 10 tips