Kinderfeestje FC DreumesTerug naar het overzicht

Met FC Dreumes beleef je een sportief peutervoetbalfeestje voor jouw vriendjes en vriendinnetjes!
FC Dreumes is een voetbalclub speciaal voor peuters tussen de 2 en 5 jaar oud. Zo kunnen ook zij bewegen en voetballen! En nu kun jij ook hier een kinderfeestje geven. Dat belooft een sportief en gezellig feestje te worden!

Tijdens je feestje ga je allerlei leuke voetbalspelletjes doen. Hiervoor moet je natuurlijk wel zijn opgewarmd door een echt warming-up. Er zijn spelletjes met en zonder bal. Wat dacht je van estafette: welk groepje is het snelst? Ook ga je wat technische trucjes leren. Natuurlijk kunnen penalty's en een partijtje niet ontbreken! Wie gaat er met de beker vandoor? Vind je dit nu helemaal niks, ook een ander programma kan worden gekozen!

Om je feestje helemaal compleet te maken, is er ranja voor iedereen, zijn er lekkere versnaperingen en is er voor iedereen een lekker stuk fruit. Daarnaast kunnen nog aanvullingen worden gekozen!

Kijk voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke kinderfeestjes in en rondom Nijmegen in onze categorie Kinderfeestjes!

FC Dreumes


Openingstijden Kijk voor de mogelijkheden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in Nederland. Check onze Sinterklaas special voor leuke Sinterklaas tips!

Sinterklaas activiteiten, surprises en meer