Klimmen op je feestjeTerug naar het overzicht

Met je vrienden en vriendinnen lekker klimmen op de klimwand bij Grip Klimcentrum in Nijmegen!
Bij Grip Klimcentrum in Nijmegen kan je een sportief kinderpartijtje vieren! Echt leuk, spannend en stoer!

Je hebt hier veel hoge klimwanden voor de beginnende en gevorderde klimmer. Maar op je kinderfeestje beginnen jullie op het speciale kinderwandje met de uitleg en het oefenen. Dit alles onder goede begeleiding van een instructeur.

Als dit goed gaat, gaan jullie al snel verder naar de hogere en moeilijkere wanden. De uitleg en het oefenen duurt ongeveer 1 uur. Daarna mogen jullie nog een uur 'vrij' klimmen. Natuurlijk blijft de kliminstructeur in de buurt.

Tijdens de klimles leren jullie wat je moet weten om te klimmen en de begeleiders hoe ze moeten "zekeren" (remsysteem hanteren). Dit zekeren vergt kracht en handigheid, dus is niet voor iedereen geschikt om dit te doen.

Praktische info
  • Per 3 kinderen 1 volwassene mee als begeleider (zekeraar)
  • Minimale leeftijd is 6 jaar
  • Sportkleding en sportschoenen worden geadviseerd
  • Klimarrangement is inclusief een glaasje ranja en zakje chips voor alle kinderen. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan.
  • Reserveer tijdig zodat er een instructeur geregeld kan worden die alles uit kan leggen. De instructeur zelf zekert niet mee.

Klik voor meer informatie over Grip Klimcentrum door naar de site.

Ben je op zoek naar ideetjes voor andere leuke kinderfeestjes? Kijk dan eens op ons overzicht van alle kinderfeestjes in en om Nijmegen!

Grip Klimcentrum Nijmegen

van Rosenburgweg 2
6537 TM Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in Nederland. Check onze Sinterklaas special voor leuke Sinterklaas tips!

Sinterklaas activiteiten, surprises en meer