Een knallend feestjeTerug naar het overzicht

VR Room, Escape Room, Crazy88 en Bubble Ball, leuke activiteiten op je feestje bij In Alle St(r)aten!
Wil jij een supercool kinderfeestje? In Alle St(r)aten in Ravenstein biedt allerlei leuke kinderfeestjes met activiteiten die van jouw feestje een knaller zullen maken. En handig om te weten, ze bieden complete kinderfeestjes aan, zodat je thuis geen rommel hebt. Liever alleen een activiteit en thuis eten? Dat kan natuurlijk ook.

Welke kinderfeestjes zijn er mogelijk?
VR Room: Een VR expert begeleidt jou en je vrienden en vriendinnen. Ga je reizen door de ruimte, in de achtbaan, op safari, schieten op eenden of liever een virtueel ijsje ontwerpen of de virtuele hond uitlaten. Na afloop krijg je een heus VR diploma. Voor de jarige job ligt er natuurlijk nog een extra verrassing klaar.

Escape Room: Onder de grond vind je een enorme wijnkelder van Baron Tutlich von der Strassen von Dieden. Dit is een wel heel bijzondere escape room. De deur blijft namelijk open. De opdracht is niet om de sleutel te vinden maar een dure fles Heidsich champagne. De spanning zal er niet minder om zijn want de tijd tikt ….

Crazy88:Er zijn 88 opdrachten die een beetje ‘ crazy’ zijn. Knuffel een boom, fotografeer 4 buiknavels, doe de macarena, eet een insect, maak een tangram of knip de teennagels van je teamlid. Durf jij? Je moet er binnen 1,5 uur zoveel mogelijk van uitvoeren en je kiest zelf welke dus maak het zo gek als je wilt. Alles mag je vastleggen op beeld als bewijsmateriaal.

Bubble Ball: Bubble Ball is het hilarische voetbalspel waarbij je de tegenstander van het veld beukt terwijl je een met lucht gevulde bal om je heen hebt! Het leuke hieraan is dat je er niets van voelt en dat het ongevaarlijk is. Je kunt dus elkaar ongecontroleerd te lijf gaan. Wedden dat jullie in een deuk liggen.

Leuk extraatje: je kunt leuke uitnodigen downloaden van hun website!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer inspiratie voor een geslaagd kinderfeestje? Neem een kijkje op onze Kinderfeestjespagina!

In Alle St(r)aten

Langestraat 14
5353 KD Ravenstein
Openingstijden Zie roze websitebutton Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in Nederland. Check onze Sinterklaas special voor leuke Sinterklaas tips!

Sinterklaas activiteiten, surprises en meer