Versier je eigen haarspeld!Terug naar het overzicht

Vier een creatief kinderfeestje met PixiePuck en versier je eigen haarspeldjes en haarbandjes!
Kies jij voor roze, glitter, of juist blauw of paars? Tijdens dit creatieve feestje maken jullie zelf de mooiste haarspeldjes en haarbandjes.

Na een korte uitleg van de materialen ga je eerst samen een haarbandje versieren. De kleur van de haarband mogen de kids zelf kiezen, evenals de versieringen. De keuze is enorm, want Puck van PixiePuck neemt allerlei versieringen mee: linten, strikjes, glittersteentjes, bloemmetjes etc.

Ze helpt de kinderen op gang bij het gebruik maken van de lijmpistool. Daarna mogen ze los gaan met het versieren van haarspeldjes. Je zult merken dat het mooi is om te zien welke combinaties ieder kind maakt.

De jarige krijgt een speciaal kadootje van PixiePuck. En alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag waarin ze hun creaties kunnen meenemen.

Er zijn nog meer mogelijkheden voor de oudere kinderen, zoals het maken van haarstrikken uit kunstleer en haarspelden maken door cabochon stenen te beschilderen met nagellak.

Klik voor alle info op de onderstaande button.

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor tips voor leuke uitjes met kinderen.

PixiePuck

Kruidenstraat 115
6515 HP Nijmegen
Openingstijden Op afspraak Prijs Klik voor kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL