icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Adventure Day 8 t/m 13 jaarTerug naar het overzicht

Beleef een dag vol uitdaging en avontuur! Club Adventure heeft zomerse activiteiten dagen!
In de zomervakantie kunnen kinderen van 8 t/m 13 jaar uit de regio Nijmegen meerdere dagen bij Club Adventure terecht voor een supertof dagprogramma! Er zijn leuke en uitdagende buitenactiviteiten zodat de kinderen gezellige en onbezorgde vakantiedagen beleven en zich niet zullen vervelen.

Dagprogramma
Het programma van de vakantiedagen start dagelijks tussen 08.30u – 09.00u met een gezamenlijke ontvangst en uitleg in de boskapel op het terrein van groepsaccommodatie Het Buitencentrum Overasselt. Daarna ga je onder begeleiding en samen met de andere deelnemers verschillende activiteiten ondernemen, zoals de Jakobsladder, het klimbos, escaperoom, boogschieten en meer!

Tussendoor kan je deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten, zijn er outdoor games in het bos en ga je marshmallows bakken boven het kampvuur! Tussen 17.00u – 17.30u wordt de dag afgesloten. Club Adventure zorgt voor de lunch, drinken en tussendoortjes.

Klik via de roze button door naar de website voor meer informatie over Adventure Day!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids!

Club Adventure B.V.


Openingstijden Klik voor actuele data via de roze button door naar de site. Prijs Klik voor kosten door via de roze button! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Nu een vakantie in het buitenland komende zomer misschien niet mogelijk is, ben je wellicht op zoek naar leuke overnachtingsadressen voor een weekendje weg óf langere vakantie in Nederland!

Kijk op Kidsproofvakantie.nl