NEC voetbalkampenTerug naar het overzicht

NEC Nijmegen organiseert NEC voetbalkampen voor jongens en voor meisjes, schrijf je in!
Yes! In de zomervakantie worden er voor jongens én meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar verschillende N.E.C. Voetbalkampen georganiseerd. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er verschillende maatregelen gelden, waaronder een maximaal aantal deelnemers van 56. Bekijk het gehele protocol op de website!

Tijdens het N.E.C. Nijmegen Voetbalkamp staat voetbal 3 dagen lang centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan. Er wordt ook een supergaaf Girls Only Voetbalkamp georganiseerd. Lekker met de meiden! Schrijf je snel in!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer leuke vakantiekampen voor kids? Check dan de rubriek Op Kamp eens!

NEC Nijmegen

Stadionplein 1
6532 AJ Nijmegen
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs €169,- inclusief je eigen N.E.C. Nijmegen Voetbalkampen tenue (shirt, broek en kousen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!