SKJ zomerkampenTerug naar het overzicht

SKJ organiseert leuke vakantiekampen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Op naar een onvergetelijke zomer!

SKJ is al ruim 35 jaar een begrip in en rondom Nijmegen. Elke zomer organiseren ze onvergetelijke kampeervakanties voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

SKJ Zomerkampen
Kinderen zijn bij SKJ ver weg van tablets en telefoons. Met elke dag uitgebreid klimmen, verkleden, knutselen, speurtochten, tafelvoetballen en het befaamde spel 'Rocky Mountains' komen ze nooit iets tekort. Ieder jaar een nieuw thema, kamplied en dagelijks theater. De hele dag lekker buiten spelen in een prachtig bos, dat is SKJ-zomerkamp!

SKJ Minikamp
Speciaal voor kinderen van 6 t/m 8 jaar is er SKJ Minikamp: de ideale manier om een zomerkamp te zien en te ervaren, als opstapje naar het 'grote' zomerkamp. Drie dagen, twee nachtjes, in een kleine groep met ervaren leiding, in een prachtig bos op een half uur rijden vanaf Nijmegen. De hele dag buiten spelen samen met (nieuwe) vriendjes, theater, Minidisco en nog veel meer! 

Wil jij ook mee op kamp bij SKJ? Schrijf je dan in via de roze button. 

TIP: Kijk ook eens in de eropuit rubriek voor leuke uitjes in de natuur.

 

SKJ

Van Slichtenhorststraat 79
6524JL Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele data in de zomervakantie door naar de site. Prijs Afhankelijk van het kamp Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!